16 jan. 2011

Stor umgänges helg =))

De ä precis de det har vart den här helgen. Taco mys hos mina föräldrar i fredags. Fika hos goa kämpe Linda å hennes underbare make Lars igår, och på lördags kvällen hade vi bjudit hit Malin, hennes grabbar å gubbe ;) på lite mumsig kvällsmat. Hur trevligt som helst!!!
Sen idag kom Linda å Lars förbi här å kika mitt å tösernas nya hus, så nu har vi lyckats umgås 2 ggr på en å samma helg, å innan dess var det säkerligen ett halv års sen vi sågs....

Tidigare var jag å töserna iväg för att kika på en liten butik här på landet; http://dittskafferi.blogspot.com/.
Jag kan bara varmt rekomendera denna underbara butik, är man ute efter lite spreciella presenter, baktillbehör m.m. då ska man åka dit. Vi åkte därifrån men en bakform som föreställer ett slott samt lite hjärt dekorationer, finns en stor tös här som snart fyller år, så då ska det bli prinsess slotts tårta! Önskar dig Anette massa lycka till med din lilla butik!!

Jaha va händer den här veckan då..... Töserna är hos sin pappa. Så då blir de till att passa på med lite sömnad, simning me Anna, ljusparty hos min svägerska, å sen måste det nog bli en promenix me =)

Må så gott alla min underbara läsare!!!

7 kommentarer:

jungfrun sa...

Gillar att du är på G G G

OM MEJ sa...

Gillar dig starkt ! Sån himla go tjej är du , kramar från din vän Lars

Linda sa...

Nä nu får det inte gå ett halvår tills nästa gång vi ses! Vad fint du har det i huset. Imponerad av att du redan har kommit i ordning så pass bra där.

Kram kram!!
/Linda

Annett sa...

Så kul att ni tittade förbi! Tuff höst du har haft... men det fixar sej ska du se. Gillar dina grejer jätte-mycket, är lite sugen på haklappar och förkläden till min butik...om du hinner med mer =)
Kram!

Linda S-W sa...

Fegt att vara anonyma .... jag som helt utomstående blir helt förvirrad ..... om Du anonym inte vet så KAN man vara VÄNNER tjej/kille .....
Kanske är det nåt EX som spökar ...??? Nästa gång du ska kommentera så skriv under med namn...
Emma, kan du inte kolla vart IP-adresserna till kommentarerna går?
/ Linda S-W

Anonym sa...

Anonym kan vara pga av att man inte har konto eller dylikt. Men att vara anonym och elak det är mkt fegt.

Säger bara fy fan vilka elaka människor det finns.

Susanne

Linda sa...

Hej!

Hoppas att allt är bra med dig och tjejerna. Jag har en utmaning till dig inne på min blogg! :-)

kram Linda